Nieuws

Nieuw lid Kreston Van Herwijnen

06-07-2022

We hebben weer een nieuw lid, Jaap Sommerdijk van Kreston Van Herwijnen willen we graag aan jullie voorstellen:

In 2007 heeft Jaap ABC Lingewaard opgericht. In 2018 is hij de samenwerking aangegaan met van Herwijnen Kreston waar hij als partner / directeur werkzaam is.

Naast de accountancybranche heeft hij nog een arbeidsbemiddelingsbureau in de techniek waar wij werkgever en werknemer bij elkaar brengen en veel samenwerken met het ministerie van sociale zaken, scholingsfondsen, provincies en gemeentes.

https://www.bcwalburgen.nl/write/Afbeeldingen1/Kreston Van Herwijnen Knowing you RGB Adviseurs en Accountants.png?preset=newsletterhttps://www.bcwalburgen.nl/write/Afbeeldingen1/Jaap-Sommerdijk-ABC-683x1024.jpg?preset=newsletter

Kreston Van Herwijnen is al 35 jaar een vertrouwenspartner voor zijn klanten en een groeiende onderneming. Uniek aan onze dienstverlening is het aanbod in verschillende specialisaties waaronder; accountancy, strategische bedrijfsadvies, fiscaal advies, administratieve dienstverlening en overnames en waarderingen. Met deze specialisaties onder een dak, kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor ondernemers, van eenmanszaak en regionaal MKB tot grote (inter)nationale spelers.

Wij behoren met ons Betuwse accountantskantoor tot het internationale netwerk van Kreston Global #KnowingYou

Jaap (Kreston Van Herwijnen) welkom bij de gezelligste businessclub van de Betuwe.

 

krestonvh.nl

 « terug naar overzicht