Nieuws

Bijeenkomst 5 juli 2023

18-07-2023

Onze strijd tegen de ontlezing en voor de wijnen

Woensdag 5 juli was de avond van de laatste bijeenkomst van dit seizoen en de opkomst was met 40 personen meer dan goed te noemen.

Deze avond zat zo vol met activiteiten dat het ons zelfs niet gelukt is om fatsoenlijke foto’s te maken en die ontbreken dus.

Wat is er allemaal gebeurd?

Als 1e was er een meer dan goed in elkaar gedraaide verloting onder de aanwezigen. De hoofdprijs was het boek “Totaal 2” van Marcel van Roosmalen.

Mevrouw Hubers was de winnaar van dit prachtige boek en als beloning mocht ze ook een kort verhaaltje voorlezen.

Aansluitend werd Cor Guijt bedankt voor zijn decennialange sponsoring van De Bataven en naast een bosje bloemen voor Corrie kreeg Cor een levenslang lidmaatschap van de BCW als dank.

Vervolgens werd Paul van Heertum bedankt voor zijn “rugsponsorschap” van Bataven 1.

Hierna nam Guido van Wijnzinning even het woord en presenteerde hij zijn “Wijnbuffet”. Het “dinerbuffet” werd vervolgens geopend door Roy van De Smaakcateraar.

Nadat de buikjes wat waren gevuld werd er vervolgd met dankwoordjes aan een aantal sponsoren van De Bataven.

Joop Heezen van Casino Big Apple ontving een mooie bos bloemen met het boek Totaal 1 of 2 van Van Roosmalen. Dit als dank voor zijn bijdrage/sponsoring in de nieuwe coachjassen van alle trainers/leiders van De Bataven.

Richard Snelders van Snelders Sport ontving ook een fleurig bosje alsmede ook het boek Totaal 1 of 2. Snelders Sport is al jaren samen met Hummel de kledingsponsor van De Bataven en is ook shirtsponsor van vele jeugdteams. Ook voor de komende seizoen is de overeenkomst wederom verlengd.

De Klok Horeca Gendt kon niet aanwezig zijn op deze avond, maar ook zij werden bedankt voor hun ondersteuning van de club en zij zijn al jaren de shirtsponsor van de mannen JO-19 teams.

Als laatste, maar zeker niet als minste, ontvang Arold de Jong ook bloemen en het boek. Quintes Verzekeren en Risicobeheer is al jaren DE hoofdsponsor van De Bataven en recent hebben ze wederom toegezegd voor de komende 4 seizoenen Hoofdsponsor te blijven. Aanvullend zijn ze ook samen met Joop Heezen de sponsor voor de nieuwe coachjassen van alle trainers/leiders.

Het spreekt voor zich dat we Arold en Quintes zeer dankbaar zijn dat ze zich weer voor 4 seizoenen hebben verbonden aan de club!!!!

Na alle plechtigheden was er gelukkig nog tijd voor het laatste hapje en drankje en moe maar voldaan vond iedereen de weg weer naar huis. En thuis gekomen doken er een aantal direct het boek in………

 

 

« terug naar overzicht