Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

Bedrijfsbezoek aan De Snelbander en Vitesse - Heracles

29-03-2018

Bedrijfsbezoek aan De Snelbander en Vitesse - Heracles 

Op zaterdag 17 maart hebben we met 30 leden een bedrijfsbezoek gebracht aan De Snelbander en de wedstrijd Vitesse-Heracles bezocht .

Onze sponsor Betuwe Express had de spelersbus van Vitesse geregeld voor deze dag.

Aangekomen in Arnhem, werden we welkom geheten door Paul van Heertum bij De Snelbander. Paul vertelde bevlogen zijn verhaal over het ontstaan van zijn bedrijf. De naam Snelbander is een begrip in Arnhem. De start maakte Paul in 1988 aan de Oude Oeverstraat. Zijn fietsenwinkel / fietsenstalling in de Velperpoortlangstraat moest na 17 jaar het veld ruimen voor vastgoedbelangen. Dit was aanleiding om met zijn winkel / werkplaats naar de huidige plaats te verhuizen. In de showroom vindt je een zorgvuldig gekozen selectie merkfietsen aan. Daarnaast mochten we een proefrit maken op een Speed Pedelec. Een Speed Pedelec is een elektrische fiets waarbij de ondersteuning niet, zoals bij andere elektrische fietsen, stopt bij 25 kilometer per uur. Je kunt met zelf meetrappen snelheden van 45 kilometer bereiken. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd tijdens een van de proefritten, want het ging wel heel hard.  

Het buffet, verzorgd door onze sponsor De Smaakceteraar, vond gretig aftrek en nadat alle magen gevuld waren was het tijd om richting Gelredome te gaan.

De wedstrijd Vitesse - Heracles was helaas niet zo spectaculair en spannend als dat we verwacht hadden en enigszins teleurgesteld gingen we weer richting Gendt.

De avond werd vervolgens onder het genot van een of meer drankje(s) bij De Klok afgesloten. En het bleef nog lang onrustig.

We blikken terug op een zeer geslaagde avond en willen Paul en zijn personeel bedanken voor hun gastvrijheid.

Tevens bedanken we De Smaakcateraar, voor het verzorgen van het buffet.

Op naar volgend seizoen met nog meer enthousiaste (Gendste) ondernemers.

Kijk hier voor de foto's« terug naar overzicht