Welkom

Welkom bij BusinessClub Walburgen.

Nieuws

Marcel van Roosmalen, 1 juli 2021

05-08-2021

Door het Coronavirus hebben we er een jaar op moeten wachten om weer een leuke avond te mogen organiseren.

Maar 1 juli was het dan toch zover, in het sportcafé op Sportpark Walburgen was er de mogelijkheid om “coronaproof” een gezellige avond te organiseren.

In het verleden hebben we reeds een aantal gastsprekers mogen ontvangen op onze avonden. Vandaar dat we dit seizoen toch nog in stijl wilden afsluiten met Marcel van Roosmalen.

Marcel van Roosmalen is bij velen bekend van radio en/of tv en ook de link naar Vitesse zal niet onbekend zijn geweest. De laatste maanden was/is hij veel te zien bij Veronica Oranjezomer, waar hij wekelijks in zijn column “Buitenspel” het licht mag laten schijnen over de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Dit doet hij op zijn eigen manier en spaart hierin niemand. Zo noemde hij Wolter Kroes “een Frikandel met oogjes” en noemde hij Henk ten Cate een Dictator. Dus we waren benieuwd wat hij deze avond in petto had.

Na het welkomstwoord van John konden we samen genieten van een heerlijke BBQ verzorgd door ons lid De Smaakcateraar. Het was een heerlijke zomeravond dus er kon zelfs op het terras worden gegeten.

Marcel van Roosmalen arriveerde wat later dan afgesproken, maar kon toch nog even mee genieten van de BBQ.

Rond acht uur was het dan zover, Marcel was er klaar voor.

 

Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn cynisme en gortdroge humor. Hij spaart niemand. Zelf lacht hij nergens om. Zo was het ook, eerst werd de club op de hak genomen met een aantal leuke anekdotes, waarna hij moeiteloos overschakelde naar zijn standaard werk boeken/columns enz. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen en daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Marcel beantwoorde alle vragen op zijn droogkomische manier.

De avond werd vervolgens onder het genot van een drankje afgesloten.

Ondanks de beperkingen hebben we eindelijk weer eens een gezellige bijeenkomst gehad en weer bijgepraat.

Voor het komend seizoen is er al gesproken om een wedstrijd tussen NEC en Vitesse te gaan bezoeken en ook een bezoek aan een van de casino’s van Joop zal bekeken worden.

We hopen dit seizoen weer op coronavrije en gezellige avonden!!!

 

Kijk hier voor alle foto's« terug naar overzicht